Mersin'de gayrimenkul sektöründe hizmet veren EVA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Gülnihan Büyükkabakçı ve Ece Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Bilgin, kanser hastalarına yardım gecesi düzenleyerek birçok iş adamını bir araya getirdi.

Şamdan restoranda gerçekleştirilen gece büyük bir anlam kazanarak, bir çok kanser hastası vatandaşlara umut oldu. Mersin'de bu tarz etkinliklerin sıklakla olması gerektiğinin altını çizen Gülnihan Büyükkabakçı, 'Bu gece bizim için anlamlı bir gece ve birçok insanın umutlarının yeşermesi adına Mersin'in saygın insanları ile biraraya geldik. Kanser hastaları özel insanlardır ve her zaman umuda ihtiyaçları vardır. Biz de Cemal beyle böyle bir gece düşündük ve onlara bir nebze katkı sağlamak adına bir çok iş insanını bir araya getirdik. Ben inanıyorum ki Mersin'de bu tarz etkinlikleri devam ettirecek yüzlerce iş insanı var. Bu bizim insanlık görevimizdir ve bizim araladığımız bu hayır kapısını el ele vererek daha da yaygın hale getirebiliriz. Bizi yalnız bırakmayan yardımsever dostlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.' ifadelerini kullandı.


Ece Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Bilgin ise sözlerinde şunlara yer verdi: 

'Mersin bünyesinde bu tarz gecelere duyarlı insanlar barındırıyor. Bunun örneğini de bu gece gördük. Mersin'in bir çok saygın insanları yardımsever yönlerini ortaya çıkartarak kanser hastası vatandaşlarımıza umut ışığı oldular. Bizi ve yardım eli bekleyen vatandaşlarımızı yalnız bırakmayan ve böyle anlamlı bir organizasyonda desteklerini esirgemeyen tüm dostlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.'

Mersin'in sevilen sanatçılarının sahne aldığı gecede, şarkılar bu kez daha anlamlı hale gelirken, eğlence gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü. 
Editör: Barış Köksal