cukurovaexpres.com / Özel Haber

Mersin'de yaşayan Huri .K isimli genç kadın, günler önce kullandığı toplu taşıma aracının ücretini ödemeyi unutunca günlerce gözüne uyku girmedi. Günler sonra tekrar o hat üzerinde çalışan farklı bir toplu taşıma aracına binen genç kadın, unuttuğu ücreti o aracın şoförüne iletmesi için bindiği toplu taşıma aracının şoförüne vermesiyle toplu taşıma aracındaki yolcular tarafından takdir edildi. 

Paranın değeri az olsa bile bu durumdan günlerce rahatsızlık yaşadığını belirten Huri K, ' Bindiğim toplu taşıma aracında telefon konuşmasına daldım ve ücreti ödemeyi unuttum. Eve geldiğim zaman parayı dolmuş şoförüne ödemediğimi farkettim bu durum beni aşırı derecede rahatsız etti. Günlerce gözüme uyku girmedi. Şoföre ulaşmaya çalıştım ama bindiğim toplu taşıma aracının plakasına dikkat etmedim. Günler sonra o hat üzerinde çalışan başka bir şoföre parayı iletmesi için verdim. Paranın değeri her ne olursa olsun bu durum beni oldukça rahatsız etti ve şuanda üzerimden bir yük kalktı diyebilirim' ifadelerini kullandı.

Mersin'de birçok insana örnek olabilecek bir davranış sergileyen Huri K, insanların birbirlerine her zaman saygı duyması gerektiğini belirterek, 'Herkes bir şekilde ekmeğinin derdinde ve ülkemizde kazanç kolay sağlanmıyor. Bu gün ücreti unutan kişi ben oldum yarın başka kişiler de bu şekilde davranırsa bu sadece emeğe saygısızlık olur. Günlerdir bunun rahatsızlığı içerisinde yaşadım ve şuanda yapmam gerekeni yaparak ücreti sahibine ulaştırdım. İnsanlarımız birbirlerine olan saygılarını yitirmemelidir.' dedi.

Editör: Barış Köksal