Mersin'de Aslı Koçak ve Mustafa Özdeş çiftinin uzun yıllardır süren birliktelikleri, Mustafa özdeşin halk otobüsünde yaptığı evlenme teklifi ile taçlandı.

Yıllar öncesinde birlikteliklerinin halk otobüsünde başladığını belirten Mustafa Özdeş, 'Bazen anılar doğrultusunda hareket etmek mutluluğun kapısını açan anahtar haline geliyor. Bizim yıllar önce başlayan birlikteliğimiz bir halk otobüsünde gerçekleşmişti. Pahalı ve lüks mekanlardan ziyade bizim için anlamı olan değerlere daha fazlasını katmak için böyle bir evlenme teklifi yaptım.' ifadelerini kullandım.

Evlenme teklifini yaparken oldukça heycanlı olduğu görülen Mustafa Özdeş, Hayat arkadaşı Aslı Koçak'tan otobüste bulunan yolcuların alkışları eşliğinde 'Evet' cevabını aldı. 

Kendisi için çok anlamlı bir evlenme teklifi olduğunu vurgulayan gelin adayı Aslı Koçak ise; ' Mutluluğun nerede hissedildiğinden çok, nasıl hissedildiğinin bir önemi vardır. Yıllar öncesinde burada başlayan birlikteliğimiz, yine burada farklı bir boyuta ulaştı. Beklemediğim anda gelen bir teklifti ve beni fazlasıyla mutlu etti.' dedi.

Editör: Barış Köksal