www.cukurovaexpres.com / Özel Haber

Peki Mersin'de hafta sonunda nereye gidilir, ne yapılır.? İşte size birkaç öneri..

  MAVİ BEYAZ BUTİK OTEL  

Mavi Beyaz Butik Otel'de isterseniz konaklayabilir, isterseniz günübirlik beach clupte sabahtan akşama kadar denizin keyfini çıkarabilirsiniz.. İşletme, nezih ortamı, yeşillikler arasındaki koyu ve locaları ile size Mavi Beyaz bir huzur sunuyor.. 

Rezervasyon telefonu: 0324 522 25 00



  YAPRAKLI KOY  

Mersin'de hafta sonlarında en çok tercih edilen mekanlardan.. Hemen yanıbaşında otel bulamazsınız; fakat çok leziz restaurantlar, yakın civarda pansiyonlar bulabilirsiniz.. Biraz kalabalık olmasına rağmen, denizinin güzelliği ile size farklı bir eğlence konsepti sunabilir.. Eğer kalabalığı seviyorsanız Yapraklı Koy sizin için biçilmiş kaftan.. 



  ALTIN ORFOZ OTEL  

Masaj, sauna, havuz, mavi bayrak.. Ne ararsanız var.! Bütçenize de uyuyorsa tercih edilmemesi için hiç bir neden yok.. Mavi Bayraklı koyu ile Mersin'in en güzel koylarından birisi.. Günübirlik ve konaklamalı seçenekleri mevcut.. Fakat tam sezonda gitmek isterseniz bırakın şezlongu, oturacak sandalye bile bulamazsınız.. Önceden rezervazyon yapılması şart..

Altın Orfoz Otel Rezervazyon: 0324 722 42 11



  KIZKALESİ  

Mersin denilince Türkiye'nin dört bir yanında akla ilk gelen isim KIZKALESİ'dir.. Kızkalesi'nin eski neşesi kalmamış olsa da, burada da nezih bir tatil geçirebilirsiniz.. Kale'nin tam karşısında yer alan, havuzu ile, bahçesi ile ferahlığı size yansıtabilen, ayrıca 10 saniye sonra denize girip tekrar otelinize dönebileceğiniz bir konseptte bulunan Barborassa Otel 'KIZKALESİ' tercihinden vazgeçmeyenler için konumlandırılmış..

Barborassa Otel Rezervazyon: 0324 523 23 64



  TEKNE TURLARI  

Taşucu Limanı'ndan kalkan ve eğlenceye doyamayacağınız turlara katılabilmeniz için otobüsler ayarlanmış.. Belli noktalardan alıp, geri bırakıyorlar.. Mersin'in en güzel koylarına, farklı bir eğlence ile gidip denize girebiliyorsunuz.. Köpük partileri, çeşitli yarışmalar ise yemek sonrası üzerinizdeki rehaveti atmak için on numara..

Latife Sultan Yatçılık Rezervasyon: 0324 238 60 07



  Nevizade Beach  

Bu yıl açıldı.. Merkezdeki Nevizade Restaurantlar'ın işletmecileri tarafından hizmete sokulan beach, bu yıl farklı bir konsepti Mersin'e getireceğe benziyor.. Daha açıldığı ilk günlerde ilgi görmeye başlayan Nevizade Beach, yaz boyunca Mersinliler'in vazgeçemeyeceği yerlerden olacağa benziyor..

Nevizade Beach Rezervasyon: 0537 955 40 77



  LAMOS OTEL  

Ben paraya kıyarım, kaliteyi de severim mi diyorsunuz.? O zaman Lamos Otel tam sizin için.. Odalarda kendinizi denizin tam ortasında hissedebileceğiniz bir konseptte olan Lamos Otel'de masaj ve sauna hizmeti de bulunuyor..

Lamos Otel Rezervasyon: 0324 522 24 44



  SİLİFKE'DE RAFTİNG  

Biraz adrenalin diyorsanız tam size göre.. Silifke'de Göksu Nehri'nde düzenlenen rafting için biraz kalabalık olmanız gerekiyor.. Botların üzerinde durmak öyle kolay değil şimdiden söyleyelim.!



 NEŞE KUMDA 

Bir de ne olursa olsun herşeyi unutun ve sevdikleriniz ile güzel vakit geçirin.. 


Mersin'de yaşanan tüm gelişmeler için bizi Facebook adresimizden takip edin: https://www.facebook.com/cukurovaexpresgazetesi/

MUTLU HAFTASONLARI :)
Editör: Barış Köksal