www.cukurovaexpres.com / Özel Haber

Konumu ve mimarisiyle içinde yer almak isteyeceğiniz bu proje, size sadece dükkân seçenekleri sunmakla kalmıyor, Beton Yapı deneyimi ve güvencesiyle ileriye yönelik iyi bir yatırımın da sözünü veriyor.

Mekânın konumunu, değerini, geleceğini göz önüne alan Onuk Modern ve Onuk Plus, bölgeye en uygun mimariyi ve projeyi üreterek bu anlayış çizgisinde yükseliyor.

34. caddenin modern yüzü olan Onuk Modern ve Onuk Plus, Mersin Üniversitesi, Üniversite Hastanesi Tıp Fakültesi ve Forum Avm. gibi önemli noktalara sadece 5 dakikalık mesafede.

Onuk Modern ve Onuk Plus titiz ve özenli bir projelendirme sürecinden geçerek, özel konumunun daire ve dükkânlara doğrudan artı değer olarak yansıyabilmesi için her detaya dikkat edildi, her metrekarenin hakkı verilerek planlandı. Böylesine iyi düşünülmüş bir proje de, dünya standartlarında bir yaşam sürmenin keyfine siz de varacaksınız.

34. caddeninen gözde projesi olan Onuk Modern ve Onuk Plus; eşsiz lokasyonuyla, prestijli mimarisiyle ve seçkin ayrıcalıklarıyla size “alırken kazandıracak” bir yatırım fırsatı sunuyor. Her geçen gün değerine değer katan bu konutlarda siz de yerinizi alıp, kazanmanın keyfini yaşamak için acele edin.

Şehrin kalbinde her yere “daha yakın”, beklentinizden “daha fazla”

Danışma Hattı: 0530 286 91 91






Editör: Barış Köksal