Mersin'in gözde mekanları arasında yerini alan Cadde Bostan Cafe her geçen gün inovatif fikirleri ile Mersinlileri cezbediyor. Mersin'de hiç bir yerde olmayan el yapımı makarnayı Mersinlilerle buluşturacak olan Cadde bostan Cafe yiyecek içecek sektöründe çığır açmayı hedefliyor. Özenle hazırlanan el yapımı makarna test aşamasından geçti ve çok yakında Mersinlilerle buluşacak. Tamamen el yapımı hamur açılarak yapılan makarna köri sosu eşliğinde hazırlanıyor. İsteğe göre çeşitlilik gösteren makarna deniz ürünleri, tavuk, et gibi ürünlerle servis edilen farklı bir lezzet olarak Cadde Bostan Cafe'de yerini aldı.

Cadde Bostan Cafe işletmecisi Sercan Eşmen, işletmeciliğin titizlik isteyen bir sektör olduğunun altını çizerek, 'Yaklaşık 1 yıl önce Cadde Bostan Cafe'yi Mersinlilerin hizmetine sunduk. Kaliteli ve inovatif işletme mantığıyla kurduğumuz bu işletmede her zaman marjinal fikirler üretmeye çalıştık. Son olarak el yapımı makarnayı Mersinlilerinin damak zevkine sunmaya hazırlıyoruz. Mersin'de nadir bulunan tecrübeli bir yemek şefine sahibiz bu bizim en önemli artılarımızdan biridir.' dedi.

Özellikle nargile severlerin uğrak yeri haline gelen Cadde Bostan Cafe, bulunduğu lokasyon anlamında da Mersin'de nezih bir alana sahip. Mezitli sahilinde yer alan Cadde Bostan Cafe'de eşsiz yemekleri ile birlikte keyif veriyor. 
Editör: Barış Köksal