Hoşgörü İftarına Mersin Valisi Özdemir Çakacak, eşi Kevser Çakacak,  CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, MEP Yönetim Kurulu Başkanı Ferudun Gündüz ve üyeleri, MEPİAD Başkanı Özcan Demir, Özgecan Aslan’ın ailesi ve huzurevi sakinlerinin katılımı ile keyifli bir iftar yemeği gerçekleştirildi.

Huzurevinde kalan yaşlıların ihmal edilmemesi gerektiğini ve sadece özel günlerde değil her zaman yaşlıların yanında olunmasını vurgulayan MEP Başkanı Ferudun Gündüz, ‘ Ramazan’ın huzur verdiği bu günlerde bu etkinliği nerden yapmayı düşündüğümüzde huzurevinin en uygun olacağı yerin olduğuna kanaat getirdik Özellikle yaşlı insanların hepimizin hayatında çok derin bir anlamı var. Hepsi yaşadıkları süre içerisinde toplumda birçok insanın sorunlarının çözümünde önemli katkılar sağlamışlardır. Birçok değerli evlat yetiştirmişlerdir. O yüzden biz bu iftarda onlarla buluşmaktan büyük bir onur ve şeref duyuyoruz” dedi. Ben burada bulunan yaşlı amcalarımızın ve teyzelerimizin ellerinde öpüyorum onları sevgi ve saygılarımı sunuyorum.’ dedi.

Vali Çakacak ise bayram öncesi yaşlılarla birlikte olmaktan ve onlarla aynı sofrada bulunmaktan memnuniyet duyduklarını ve bu organizasyonu hazırlayan bütün MEP ailesine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Vali Çakacak, MEP Başkanı Ferudun Gündüz ve CHP Mersin Milletvekili Atıcı yaşlılara bayram hediyelerini verdi.



 

 

 

Editör: Barış Köksal