Türkiye ve Mersin'de kısa sürede adından sıkça söz ettiren MEMOİL, Ramazan ayı nedeniyle bayileri iftar yemeğinde bir araya getirdi. İlk olarak Afyon'da Ege, Marmara ve İç Anadolu'da bulunan bayileriyle buluşan MEMOİL, 24 Haziran'da da bayilerini Mersin'de misafir edecek. Cuma günü düzenlenecek hem iftar hem de bayi toplantısına Akdeniz, Güneydoğu, Doğu ve İç Anadolu bölgesi bayileri katılacak.

"BİRLİK VE BERABERLİĞİ SAĞLIYORUZ"

MEMOİL Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Işık, şirket olarak bayilerle bir araya gelmeyi önemsediklerini belirtti. Afyon'da düzenlenen ilk toplantı ve yemeğe katılımın üst seviyede olduğunu ifade eden Işık, önümüzdeki hafta da önemli bir toplantı ve iftar yemeğini Mersin'de yapacaklarını söyledi. Diğer bölgede bulunan bayilere katılımları için teşekkür eden Işık, süreç içerisinde yeniden o bölgede bayilerimizle görüşeceğiz dedi.

"HER GEÇEN GÜN BÜYÜYORUZ"

Türkiye genelinde 150 bayi sayısına kısa zamanda ulaşmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Işık, "Bayilerimizle aramızda mesafe yok. Uzak olmamıza rağmen her zaman iyi diyaloglar kuruyoruz. Sorunları olduğu anda müdahale ediyoruz. Her geçen gün gücümüze güç katmaya devam ediyoruz. Bizim amacımız hem Türkiye'ye hem de Mersin ekonomisine katkıda bulunmak. Bunun içinde gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz" ded
Editör: Barış Köksal