Mersin'in köklü firmalarından Melpa Ticaret, Arçelik şubesini görkemli bir törenle açtı. GMK Bulvarı üzeri Topçular civarındaki şubenin açılışına iş insanları ve siyasetçiler katıldı. 

Melpa Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Levent Diker ve Eşi Dilek Diker tarafından açılan Arçelik şubesi Mersinli'lerin ihtiyaçlarını karşılamak adına hizmete girdi. 

Melpa Ticaret'in kurumsallık doğrultusunda ilerleyen bir şirket olduğunun altını çizen Melpa Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Levent Diker, vizyon ve misyonları geniş olan ve inovatif fikirlerle ilerleyen markalarla çalışmaktan mutlu olduklarını ifade ederek, 'Arçelik her zaman yeniliğin takipçisi olmuştur. Melpa Ticaret olarak sürekli kendini yenileyen ve inovasyon çizgisi geniş olan bir marka haline gelen Arçelik ile çalışmak bizler için büyük bir mutluluk kaynağıdır' dedi. 

Müşteri memnuniyetinin kendileri açısından önemli olduğunu vurgulayan Diker, 'Müşterilerimizin mağazamızdan yapacakları alışveriş sonrasında buradan mutlu ayrılmaları bizim için çok önemli. Sadece alışveriş sırasında değil, kullandıkları ürünün arıza durumunda onları mağdur etmemek adına teknik servisimizi yönlendirerek satış sonrasında da mutlu olmalarını sağlıyoruz. Bunu sağladığımız için şu anda Arçelik gibi büyük bir marka ile çalışıyoruz' dedi.


Editör: Barış Köksal