Mersin Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Deniz, bünyesinde www.cukurovaexpres.com'u da barındıran Burak Karataş Medya'yı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı..

Burak Karataş tarafından karşılanan ve oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Burak Karataş Medya'nın çalışmaları hakkında bilgi alan MESİAD Başkanı Mehmet Deniz, 'Bugün gelişen teknoloji ile birlikte insanların haber alma alışkanlıkları da değişiyor.. Bu manada www.cukurovaexpres.com Mersin ve Adana başta olmak üzere bölgemizde fark yaratan bir internet sitesi halini aldı.. Bölgemiz ile ilgili bir çok önemli gelişmeyi sizlerden öğrenebiliyoruz.. İnternet Haberciliğinin olmazsa olmazı olan 'hızlı ve doğru' habercilik anlayışınızdan dolayı sizi ve ekibinizi kutluyorum' dedi..

'KADINLARA DAHA ÇOK YER VERİLMELİ'

MESİAD Başkanı Mehmet Deniz ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, 'Biz toplumumuzda kadınlara daha çok yer verilmesini istiyoruz.. Bugün Türkiye'nin örf ve adetlerine baktığınız zaman genel manada bir kadına büyük bir saygı vardır.. Ama bunu işleyişte göremiyoruz.. Mersin Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, ESOB, Mali Müşavirler Odası, iş dünyasını ilgilendiren STK'lara bakıldığı zaman 'kadın' neredeyse yok sayılıyor.. Biz bunun toplumun neredeyse yarısını yok saymak demek olduğunu düşünüyoruz.. Bundan dolayı da kadınlara STK'lar başta olmak üzere her platformda daha çok yer verilmesi gerektiğini düşünüyorum' dedi..

'MECLİSE 3 GENÇ 3 KADIN İSTİYORUZ'

MESİAD olarak gençlere ve kadınlara büyük önem verdiklerini ifade eden Mehmet Deniz, 'Biz Mersin'den meclise en az 3 genç, 3'de bayan gönderilmesi gerektiğini savunuyoruz.. Partilerin kentimizde kontenjan adayları olacağını biliyoruz.. Fakat 2.,3. sıra gibi seçilebilecek yerlerden genç ve kadın adayların değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyoruz.. Tabi partiler bu anlamda hem genç, hem kadın aday bulabilir ve kontenjan sayılarını yükseltebilirler.. Ama gençlerin ve kadınların meclisteki sayılarının az olduğunu düşünüyorum' dedi..

Editör: Barış Köksal