MersinToyota Plaza Boranlar’ın Mayıs kampanyası ile üstün yakıt ekonomisi, düşük kullanım maliyeti, çevreci, sessiz ve keyifli sürüş deneyimi sunan Yaris Hybrid almanın tam zamanı. Mayıs ayında Yaris Hybrid almak isteyenleri 1.700 TL’lik indirim veya 20 ay 20 bin 0,75 faiz oranı ile çok uygun taksit seçenekleri bekliyor. B segmentinin ilk hibrit modeli Yaris Hybrid, sunduğu benzersiz sürüş keyfinin yanı sıra rekabetçi fiyatları ile de dikkat çekiyor.

Corolla 51 bin 750 TL’den başlayan fiyatlar ve uygun taksit seçenekleriyle kampanyaya dahil olurken, 48 bin 250 TL’den başlayan fiyatıyla ve 700 TL’lik aylık taksitler ile Auris’e, 800 TL’lik aylık taksitler ile de Auris Touring Sports’a sahip olabilme şansı sunuyor. Yaris ise 39 bin 950 TL’lik fiyatı ve çok uygun taksit seçenekleri ile Toyota Plaza Boranlar’da satışa sunuluyor. 

Toyota Plaza Boranlar’ın Mayıs ayı kampanyasında üstün teknoloji ürünü bir Toyota sahibi olmak isteyenler için Toyota Finans, 48 aya kadar uzanan vade seçenekleri ve 1,12 faiz oranı bulunuyor. Toyota Finans Sistemi’nin çok cazip avantajlarıyla Toyota’larına hemen kavuşanlar, ödemelerine istedikleri takdirde 2015 yılının Aralık ayında başlayabiliyorlar. Toyota Plaza Boranlar’ın markası ne olursa olsun eski araçlarını elden çıkarıp yeni bir Toyota almak isteyenler “takas” imkanından da yararlanabiliyorlar.

Yeni Toyota Alanlara Toyota Forever Kart ile BP’de Yakıt Hediyesi

Mayıs ayı boyunca yeni bir Toyota alanlar 3 ay boyunca yüzde 4 akaryakıt hediyesine sahip olacaklar. 3 ay sonrasında ise müşteriler mevcut puanları paralelinde yedek parça, işçilik indirimi ve akaryakıt hediyelerinden faydalanmaya devam edecekler. BP’lere gelen Toyota sahiplerinin bu hediyeden yararlanmak için yapmaları gereken tek şey Toyota Forever kartlarını göstermek.

 

Editör: Barış Köksal