AK Parti İl Başkan Vekili Lütfi Parıltı, Ramazan Bayramı’nın tüm insanlığa barış, bereket ve umut getirmesi dileğinde bulundu.

Parıltı yayımladığı mesajda, “Bayramların özünde kardeşlik, umut ve sevinç olduğuna işaret ederek, “İnsanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı ve etrafındaki herkese el uzattığı bayramlar, bir ve beraber olmanın adıdır” diye konuştu.

“Bayramlar insanların maneviyatlarını zenginleştiren ve unutulmaması gereken kıymetlerimizdendir” diyen AK Parti İl Başkan Vekili Lütfi Parıltı mesajında şunları kaydetti:

“Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bayramlar, taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak kutlanmalı, özelikle bu günlerde birbirimize ve ülkemize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalıyız. Ülke olarak en büyük zenginliğimiz kuşkusuz sevgidir. Bayramlar da sevgiyi hayata geçirmeyi aksatanlar için en büyük fırsattır. Bu düşüncelerle, değerli ve kıymetli milletimizin Mübarek Ramazan Bayramı’nı Kutlar; tüm İslam alemine ve insanlığa barış, huzur, mutluluk, hoşgörü getirmesini temenni eder, nice güzel bayramlar dilerim.’’
Editör: Barış Köksal