AK Parti’nin birçok kademesinde görev alan İşadamı Lütfi Parıltı, yerel seçimlere 1 gün kala Mersin’in kazanacağını söyledi.

AK Parti Yenişehir Kurucu İlçe Başkanlığı, İl Teşkilat Başkanı 1 Kasım seçimleri SKM Başkanlığı görevlerinde bulunan İşadamı Lütfi Parıltı, Mersin’de halkın belediyecilik hizmetlerinden nasibini alamadığını burada yaşayan insanların da standartlarının yükselmesi gerektiğini ve 20 yıldır kentlinin aldatıldığını dile getirdi. Parıtlı, Mersinliler’in 31 Mart mahalli idareler seçimine büyük ilgi gösterdiğini ifade ederek ”Mersinlilerin başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere tüm ilçelerde yüksek standartta yönetilmeye ve hizmet almaya ihtiyacı var. Mersin’in İstanbul’dan, Ankara’dan, Konya’dan, Gaziantep’ten ve diğer metropol İllerden hiçbir farkı yoktur. Mersin Mersin’e sahip çıkanlarındır ve Mersinli Mersin’e sahip çıkanlardır’ dedi.

‘Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin ülkemizin bölünmez bütünlüğü için el ele vererek başlattığı Cumhur İttifakı’na tabanda Mersin’de sonuna kadar sahip çıkıyoruz’ diyerek konuşmasını sürdüren Parıltı, ‘Seçime 1 gün kala saha gösteriyor ki başta Büyükşehir  olmak üzere tüm ilçelerimizde hemşehrilerimiz Cumhur İttifakı’na sahip çıkıyor. Yaptığımız saha çalışmalarında adaylarımıza büyük ilgi olduğunu gözlemledik. Allahın izni ile 31 Mart gecesi Taş Bina önünde hep birlikte olacağız. Davası Devlet olan, Millet olan, Bayrak olan, Ezan olan Tüm Mersinliler’i, Dava Adamlarını sandığa gitmeye davet ediyorum’ dedi.

Editör: Barış Köksal