LÜTFİ ELVAN MERSİN İÇİN ÖNEMLİ

Gazetemizin sorularını yanıtlayan AK Parti'nin çalışkan neferlerinden Lütfi Parıltı, Ulaştırma eski Bakanı Lütfi Elvan'ın Mersin'den aday gösterilmesinin teşkilatlarda büyük heyecan yarattığını kaydetti.. 'Sayın Bakanımız Lütfi Elvan'ın Mersin'den milletvekili adayı olarak göstrilmesi teşkilatımızda büyük bir heyecan ve mutluluk yarattı.. Mersin'in ulaştırma konusunda çözüm bekleyen çok önemli projeleri var.. Bunları önümüzdeki süreçte tek tek çözdüğümüzü ve sayın bakanımızın Mersin için ne kadar önemli bir isim olduğunu tüm Mersin görecektir' dedi..

İSTİKRAR SÜRSÜN MERSİN BÜYÜSÜN

Mersin'in gelişime açık bir kent olduğunun altını çizen AK Parti Mersin İl Teşkilat Başkanı Lütfi Parıltı, kentimiz Türkiye'nin gelişime en açık şehirlerinden biridir.. Özellikle lojistik konumu açısından Mersin önümüzdeki yıllarda büyük yatırımları bölgemize çekecektir.. AK Parti hükümeti göreve geldiği günden bu güne kadar Mersin için bir çok önemli projenin altına imza atmıştır.. Atmaya da devam edecektir.. Özellikle ulaştırma ve turizm konusunda önümüzdeki günlerde Mersin büyük bir hamle yapacaktır.. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın' dedi..

TEŞKİLATLARIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN

AK Parti Mersin teşkilatlarının seçim startını verdiklerini dile getiren Parıltı, 'Teşkilatlarımızdan Allah razı olsun.. İl, İlçe başkanlarımızdan, kadın kollarımıza, gençlik kollarımızdan sade üyemize kadar herkes canla başla çalışıyor.. 1 Kasım seçimleri öncesinde teşkilatlarımızın bu istek ve arzusu bizleri umutlandırıyor.. İnanıyorum ki, Mersinliler 1 Kasım seçimlrinde sandık başına gittiklerinde istikrardan yana, huzurdan yana, kardeşlikten yana oy kullanacaklardır' dedi.. 

Editör: Barış Köksal