AK Parti Mersin İl Yönetim Kurulu Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Lütfi Parıltı, Mersin İdmanyurdu'nun bu sezon lige çok iyi başladığının altını çizerek, Teknik Direktör Rıza Çalımbay,futbolcular ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti..

Mersin İdmanyurdu'nun kentin lokomotiflerinden birisi olduğunun altını çizen Lütfi Parıltı, 'Kentin en önemli sportif aktivitesi olan ve kurulduğu 1925 yılından bu güne kadar kentimizin motivasyon kaynağı olan Kırmızı - Lacivertli ekibimiz, bu yıl Süper Lig'de çok başarılı bir sezon geçiriyor.. Bu başarının önümüzdeki maçlarda da devam etmesi gerekiyor.. Şu an puan durumuna bakıldığında takımımızın Avrupa'da mücadele edebilecek bir noktada olduğunu görüyoruz' dedi..

Lütfi Parıltı son olarak, 'Kentimiz adına bu kadar büyük önem taşıyan Mersin İdmanyurdu'nun başarısı tüm kentin motivasyonunu yükseltecektir.. Mersin İdmanyurdu'nu sadece bir spor kulübü olarak değerlendirmekte hata olur; zira kent ekonomisine büyük katkıları bulunan bir organizasyon.. Bu manada tüm kentin Mersin İdmanyurdu'nu desteklemesi, takımımızın başarıya ulaşabilmesi adına üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerekmektedir.. Bizler AK Parti teşkilatları olarak üzerimize düşen ne görev varsa yapmaya hazırız' dedi..

Editör: Barış Köksal