www.cukurovaexpres.com / Özel Haber

Adalet ve Kalkınma Partisi Yenişehir Kurucu İlçe Başkanı Lütfi Parıltı, seçim sınırlarındaki yeni düzenlemenin ardından AK Parti’nin Mersin’de büyük bir şansa sahip olduğunun altını çizdi..

AK Parti’nin iyi adaylar çıkartması durumunda Mersin’de ezici bir üstünlük sağlayabileceğinin altını çizen Lütfi Parıltı, ‘Partimizin Mersin’de başta Büyükşehir Belediye Başkanlığı olmak üzere tüm belediyeleri kazanabileceğine inanıyorum.. Mersin hakettiği AK Belediyecilik ile bu seçimlerde buluşacaktır..
Bizler elimizden geldiğince teşkilatlarımızın yanında olacak ve çalışmalarımızı sürdüreceğiz.. Türkiye’nin dört bir yanında AK Partili belediyelerin nasıl çalıştığı ortadadır.. Artık Mersin’in de AK Belediyecilik anlayışı ile kavuşmasının zamanı gelmiştir’ ifadelerini kullandı..

AK Parti Genel Merkezi’nin belediye başkan adaylarını belirleme yönünde ince eleyip sık dokuduğunu vurgulayan Lütfi Parıltı, Mersin’de AK Parti’ye gönül vermiş kişilerin seçim atmosferine girdiklerini ifade ederek, ‘Ramazan ayı sonrasında saha çalışmaları start alacak.. Bu seçim hiç kolay geçmeyecek; fakat seçimin sonunda AK Parti’nin ezici üstünlüğünü göreceğiz.. Biz bu davaya gönül vermiş insanlar olarak buna inanıyoruz ve bu anlamda adaylar kim olursa olsun canıgönülden çalışmalarımızı sürdüreceğiz’ dedi..

Mersin’in bölgenin en güçlü ili olduğunu da kaydeden Parıltı, Serbest Bölgesiyle, limanıyla, organize sanayi bölgesi ile ticarette lokomotif görevi üstlenen Mersin belediyecilik anlayışının değişmesi ile birlikte diğer alanlarda da lokomotif olacaktır’ dedi..
Editör: Barış Köksal