Mersin'de kısa süre önce Ayaş'ta hizmete açılan Locca Beach, Mersinlilerden tam not almayı başardı. Açılışı ile Mersin'de büyük sükse yaratan mekan, kısa sürede Mersin'de ki beach eksikliğini tamamlamayı başardı. Doğası, yeşil alanları, deniz suyu havuzu ve beach alanı ile fark yaratan Locca Beach, dj performansları ile de unutulmaz eğlence vadediyor.

'Mersin'in elit kesimine hitap eden bir beach clup tasarladık'

Locca Beach ile Mersin'in sıradışı beach clup eksikiğini giderdiklerini belirten Locca Beach İşletmecileri Hürriyet Kale ve  Faruk Aslancan, 'Mersin'de elit kesime hitap eden bir beach hayalimiz vardı. Locca Beach projemiz ile bunu hayata geçirdik. Mersin turizminin gelişmesine katkı sağlamak, adımızı Türkiye'ye duyurmak için Mersinlilerin seveceği bir eğlence alanı yarattık. Locca Beach konsepti ile şuanda Mersin'in en farklı beach clubı olarak biliniyor. Mersin turizmine bir nebze de olsa katkı sağladık ve bu bizi çok mutlu ediyor' dedi. Locca Beach iletişim: 0532 304 56 22

'ÇEŞME, ALAÇATI ve BODRUM'DAN EKSİĞİMİZ YOK'

Mersin'i turizm cenneti olduğunu belirten Aslancan, yapılacak yatırımlarla kısa sürede Mersin'in tüm dünyaya tanıtılabileceğinin altını çizdi. Aslancan, 'Mersin turizm potansiyeli çok yüksek bir kent. Mersin'in tek eksiği turizm alanında yatırım ve yatırımcı eksiğidir. Eğer turizme ciddi anlamda destek verilip mersin'in bakir alanları işlenirse, Çeşme, Bodrum, Alaçatı gibi beach alanlarına sahip olabiliriz. Bu projelerde Mersin'i tüm dünyaya tanıtmaya yetecektir' ifadelerini kullandı.

Editör: Barış Köksal