Adana ve Mersin'de İveco Bayisi olan Kılıçlar Otomotiv'in 2015 yılı değerlendirme toplantısı yapıldı.

Adana'da düzenlenen bir yemek ile hem 2015 yılını değerlendiren, hem de başarılı personellerine ödül veren Kılıçlar Otomotiv'in Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç, düzenlenen törende yaptığı konuşmada, 'Sayın Bölge Müdürlerim ve değerli arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz. Birlik ve beraberliğin en yoğun duygularla hissettiğimiz 2015 yılında sizlerle Kılıçlar Otomotiv bünyesinde olmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Kılıçlar Otomotiv 2015 yılında önemli yollar kat etti. Bu süreçten geçerken siz değerli yol arkadaşlarımız, bizlere güvendiniz ve yanımızda oldunuz. Biz büyük bir aile olduk ve bu aile birlik beraberlikle büyüyor, daha da büyüyecektir. 2015 yılının bizlere sunduğu manevi duygu yoğunluğunu bugün burada, bu sofrada sizlerle paylaşmak bizler için paha biçilmez bir değerdir. 2015 yılında hedeflerini tutturan arkadaşları tebrik ediyorum. Ekibin tamamına ise gayret ve çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu amaçla organize ettiğimiz bu yemekte, başarı plaketlerini takdim ederken mutluluk duyduğumu ifade eder başarılarınızın devamını dilerim' dedi.

Törende Adana Hafif Ticari Satış Müdürü Volkan Türker, Adana Ağır Ticari Satış Müdürü Erman Keleş, Adana Servis Müdürü Aytekin Aykan, Mersin Servis Müdürü Mehmet Dinçer, Mersin Showrom Genel Müdürü Sercan Kılıç, Yedek Parça Müdürü İbrahim Tüzün, Mersin Satış Şefi Mehmet Bahar, Adana Satış Şefleri Hakkı Özdemir ve Mehmet Çinbilgel, Adana Satış Danışmanı Levent Doru ile Mersin Ağır Ticari Satış Müdürü Hasan Kayın ödüllendirildiler.

Kılıçlar Otomotiv'e katkılarından dolayı İveco Ağır Ticari Bölge Müdürü Murat Aydoğan ve İveco Hafif Ticari Bölge Müdürü Ali Sarıaslan'a da, Kılıçlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç tarafından birer plaket sunuldu.

Geç saatlere kadar devam eden yemekte Kılıçlar Otomotiv personeli stres atma fırsatı da buldu. 











Editör: Barış Köksal