Sultaşa Otel’de kurulan iftar yemeğineİveco Kılıçlar Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç, İveco Ağır Vasıtalar Güney  Bölge Müdürü Murat Ayoğan ve Ali Sarıaslan,Akdeniz Belediye Başkan Yardımcısı Bedrettin Gündeş,Mesiad Başkan Vekili Hüseyin Kış,Mesiad Üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Davetin açılış konuşmasın yapan İveco Kılıçlar Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç birlik ve beraberliğin en yoğun duygularla hissedildiği 11 Ayın sultanı Mübarek Ramazan ayının, aşın, ekmeğin ve rızkın birlikte kazandıklarından ve bu şehirde paylaşıyor olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kılıç: ‘ Kılıçlar Otomotiv ailesi olarak, sektöre giriş yaptığımız 1978 yılından bu güne kadar önemli yol kat ettik Ulaştığımız bu noktaya bize olan güveniniz ve samimi bakış açınız getirdi. Kılıçlar Otomotiv’in her tuğlasının harcında siz değerli iş ortaklarımızın büyük katkısı ve desteği var. Dostluk bağlarıyla kurduğumuz bu birlikteliğimiz ve sizlerden aldığımız güç, yürüdüğümüz yolda bizlere ışık tutmaya devam edecektir. Sizlerin varlığı bizlerin varlığı olmaya devam edecektir’ dedi.

Kılıç: ‘ Ülkemizde, bölgemizde ve şehrimizde bu mübarek günü aynı duygularla geçiren tüm yardıma muhtaç insanlarımızın da Ramazanı mübarek olsun. Bu insanlarımızı da böyle birliğin ve beraberliğin kutsal olduğu günlerde yanlarında olmamız insanlık vazifemizdir. Mübarek Ramazan ayının bizlere sunduğu manevi duygu yoğunluğunu, bugün burada bu sofrada sizlerle paylaşmak bizler için paha biçilemez değerdir. Ticari yaşantımızda olduğu kadar bu akşam da bizleri yalnız bırakmayarak, Mübarek Ramazan’ın birlik, beraberlik ve kardeşliğini paylaştığınız için sizlere sonsuz teşekkür ediyor’ dedi.

Konuşmalarından ardından keyifle süren davete semazen gösterisi eşlik etti.



 


 

Editör: Barış Köksal