Mersin’de faaliyet gösteren, kuruma özel lojistik hizmeti ve desteği sağlayan Okura Uluslararası Taşımacılık, İveco Kılıçlar Otomotiv'den aldıkları 4 adet 'Euro 6 Motor' araç sayesinde filosunu genişletti.

Okura Uluslararası Taşımacılık Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şükrü Okura, 'Aldığımız araçlar Euro 6 bazında ilk piyasaya çıkan araçlar. Bu aracın satışını ilk gerçekleştiren kurum ise İveco Kılıçlar Otomotiv. Bizim de her zamanki gibi önceliğimiz İveco Kılıçlar Otomotiv olmuştur. Bu hizmetlerinden dolayı İveco Kılıçlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç’a teşekkür ederim’ dedi.

İveco Kılıçlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç ise, 'Kılıçlar Otomotiv olarak yıllardan bu yana ticaret yaptığımız kişileri müşteri değil, misafirlerimiz olarak gördük. Gerek satışta, gerekse satış sonrası verdiğimiz hizmetlerde misafirlerimizin memnuniyetini her daim öncelikli olarak gördük. Bundan dolayı da ekibimiz başarıyı yakaladı. Okura Uluslararası Taşımacılık Mersin'in köklü firmalarından birisi. Böyle güçlü bir firmanın bizi tercih etmesi ekibimizi sevindirdi.  Teknolojik olarak Iveco’nun EGR kullanmadan euro VI emisyon seviyesini yakalıyor olmasının kendileri için en önemli kriter olan yakıt tüketiminde büyük avantaj sağladığından dolayı tercihlerini Stralis euro VI dan yana kullandılar. HI – e SCR,  kullandığı daha az karmaşık ve çok daha etkin teknoloji sayesinde müşterilerine araç ağırlığını azaltarak, daha düşük yakıt sarfiyatı ve artmış dayanıklılık gibi birçok avantaj sunuyor. Bu seri, düşük yakıt tüketimi ve üstün performansıyla, (1,000 devir /dk’dan başlayan) düşük hızlarda bile maksimum tork sunan motorlardan oluşuyor. Az sayıda vites  değişiminin  verdiği esneklik yüksek etkinlik ve sürüş konforu sağlıyor' dedi.


 










Editör: Barış Köksal