Apple’ın son zamanlarda çıkardığı en önemli cihazlardan biri de Airpods kablosuz kulaklık. 

AirPods, kulaklık kullanma alışkanlığınızı tamamen değiştirecek. AirPods, şarj kutusundan çıktığı an açılır ve iPhone, Apple Watch, iPad veya Mac’inize anında bağlanır. Ve kulağınıza taktığınız anda otomatik olarak çalmaya başlar, çıkardığınızdaysa duraklatır. Ses düzeyini ayarlamak, şarkıyı değiştirmek, arama yapmak ve hatta yol tarifi almak için iki kez dokunarak Siri’yi etkinleştirmeniz yeterlidir. 

Amerika fiyatı 159 dolar, İngiltere fiyatı ise 159 sterlin olan Airpods’un Ercan Dinç’teki fiyatı 750 TL ve 2 yıl Türkiye garantili. Ercan Dinç’te yurtdışı fiyatına bu cihaza sahip olabilirsiniz. 

Özellikle iş insanları açısından büyük önem taşıyan Airpods, ofiste, arabada ve birçok yerde kolay iletişim sağlıyor. 

EN UYGUN FİYATA İPHONE X

Apple cihazların son ürünü olan İPhone X Apple tutkunları tarafından yoğun bir alım gücüne sahip. Mersin’de yüzlerce kişiyi İPhone X ile tanıştıran Ercan Dinç piyasada en uygun fiyatı sağlayarak, Apple tutkunlarının yüzünü güldürüyor. 

SATIŞ SONRASI TEKNİK DESTEK

Cihaz satışından sonra oluşan sorunlarda da müşterilerin mağduriyetini gideren Ercan Dinç İletişim, garantili cihazların gerek değişimi gerekse teknik destek sağlayarak müşteri memnuniyetini üst seviyelerde tutuyor.
 

Editör: Barış Köksal