Mersin’de Dimax ve Modans markaları ile mobilya sektörüne yön veren İpek Mobilya, E-Ticaret sektörünün mobilya alanında en büyük sanal satış mağazası vivense.com’u bünyesine katmasından kısa bir süre sonra, GMK Bulvarı üzerinde bulunun İstikbal ve Mondi markalarının yer aldığı Çukurova Bölgesi’nin en büyük mobilya mağazasını Mersinlilerin hizmetine açtı.

Covid-19 sürecinde birçok işletme kepenk kapatırken İpek ailesi yeni yatırımları ile iş dünyasına örnek oluyor. 9 bin metrekare alana kurulu dev mobilya mağazası Çukurova Bölgesi’nin en büyük mobilya mağazası olma özelliği taşıyor. İçerisinde 250 çeşit yatak odası, yemek odası, koltuk takımı gibi ürünlerin teşhir edildiği mağazada, Doqu Home ev tekstil ürünleri ve Gümüşsuyu Halı ürünleri de yer alıyor. Evini yenilemek isteyenler ve genç çiftlerin her türlü ev ihtiyaçlarının karşılandığı dev mobilya showroomu geniş ürün yelpazesine sahip.

“MERSİN YATIRIMLARLA BÜYÜYECEK”

Yeni yatırımları ile ilgili konuşan İpek Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin İpek, Mersin’in yatırımlarla daha gelişmiş ve daha istikrarlı bir kent olacağının altını çizerek, “32 yıllık tecrübemizle mobilya sektöründeki yeni yatırımlarımızı ara vermeden sürdürüyoruz. Mersin, yatırımı hak eden bir kent. Kayseri’de başlayan iş serüvenimizi her geçen gün yenilikçi fikirlerimizle bu noktaya getirdik. Bundan sonra da yatırımlarımıza devam edeceğiz. İstikbal ve Mondi markalarının güç birliğinde açtığımız yeni mağazamız Çukurova Bölgesi’nin en büyük mobilya mağazası olma özelliği taşıyor. İçerisinde yatak, yemek ve koltuk takımlarından oluşan 250 çeşit ürün bulunuyor” dedi

Editör: Barış Köksal