Dt. Çeçen yazısında şu ifadelere yer verdi;

Dünya’da simetrik olmayan dişler için son yıllarda kullanımı bir hayli artan, Invisalign harika bir diş tedavi yöntemidir. Bu tedavi yöntemi ile hastaların diş simetrileri konusunda kısa sürede, etkili ve rahatlatıcı bir tedavi gerçekleştirecekler. Neredeyse görünmez olan bu tedavi ile gençler ve yetişkinler harika bir tedavi yöntemi sunuyoruz.

Invisalign, ortodontik bakımın çehresini gerçekten değiştirdi. Estetik diş hekimliğinin ön saflarında yer alan Invisalign tedavisi, konforunuz düşünülerek tasarlanmıştır. Pürüzsüz bir bitişe sahiptirler, böylece ağzınıza yerleştirildiğinde rahatsızlığa neden olmazlar. Invisalign dişlere karşı naziktir ve hangi yiyeceği yiyip neyi yemeyeceğiniz konusunda herhangi bir kısıtlama olmaksızın istediğiniz sonuçları elde etmenizi sağlar.

Invisalign, düz dişler vermenin yanı sıra yüz şeklini, görünümünü ve profilini yeniden şekillendirme yeteneğine de sahiptir. Çarpık dişler yüzün şeklini etkilerken, aşırı ısırma üst dudağınızı dışarı çıkmaya zorlayabilir. Genel görünüm üzerinde büyük bir etkisi olabileceğinden, dişlerin dizilişi düzgün bir şekilde düzeltilmelidir.

Invisalign, genel görünümü değiştirmeye yardımcı olur, ancak yalnızca olumlu bir şekilde. Dişleriniz düzensiz büyüyorsa, düz bir şekilde büyümesi için yeniden konumlandırılmasına yardımcı olacaktır. Çarpık dişleri veya dişleriniz arasındaki boşlukları gidermeye yardımcı olur. Sadece güzel ve doğal bir gülümseme sunmanın yanı sıra ileride oluşabilecek diş problemlerini de önleyecektir. Ayrıca overbite ve crossbites düzeltmeye yardımcı olur.

Invisalign ayrıca dişlerin sağlığını ve görünümünü iyileştirmeye yardımcı olur. Aynı zamanda görünüşünüzü de değiştirir. Invisalign ortodontik bakımdan bekleyebileceğiniz şey, çarpık ve çirkin dişlerin muhteşem ve düzgün dişlerle dolu bir gülümsemeye dönüşmesidir.

Invisalign tedavisinin yüz yapınızı değiştirip değiştirmediğini belirlemek için diş hekimlerimiz röntgen ve görüntülerden yararlanır. İşlemden önce ve sonra bunları daha da karşılaştıracaklar. Bu, Invisalign işleminin bir sonucu olarak meydana gelen değişiklikleri tam olarak belirlemeye yardımcı olur.

Invisalign tedavinizi bitirdikten sonra ağzınızın şeklinde ufak değişikliklerle karşılaşacaksınız. Dudaklarınız çıkıntılı dişler tarafından itilseydi tedaviden sonra farklı görünürlerdi. Benzer şekilde, Invisalign ile düzeltilen bir alt, üst veya çapraz kapanıştan muzdarip hastalar, alt yüzlerinin biraz farklı göründüğünü göreceklerdir. Bu nedenle, bizimle bağlantı kurarak yeni bir görünüm görmeye hazırlanın.


 

Editör: Barış Köksal