Faaliyetlerine 1998 yılında kurduğu İlkem Tekstil ile başlayan İlkem Şirketler Grubu, inşaat, tekstil, mobilya ve turizm sektöründe faaliyet gösteriyor. Dora konsepti ile üretimini tamamladığı projelerde çizgi üstü standartları yaşam standardı haline getirmeyi başaran İlkem Şirketler Grubu, bugüne kadar tamamladığı projelerle 400'ü aşkın nitelikli konut inşaa etmiş ve bu projelerin bir çoğunda hızlı satış rekorlarının ve arzın çok üzerindeki talebe ulaştı.

İlkem Yapı'nın yarattığı Dora konsepti ile, üretilen her yeni projede daha yenilikçi ve ihtiyaçlara cevap verebilecek tüm detayların düşüşünüldüğü yapıları Mersin'de fark yaratmaya devam ediyor. 

İçerisinde bulundurduğu özelliklerin yanı sıra dış görünüşü ile de farklı bir yapı inşaa eden İlkem Yapı, Mersin'in şehir estetiğini de düşünerek projelerini sürdürüyor. 

Mersin'de doğallığı üst düzey teknoloji, mimari estetik ve modernlikle buluşturdukarını ifade eden İlkem Group Yönetim Kurulu Başkanı Celal Kurt, 'Mersin'e faydalı olabilecek ve kentin estetiğini düşünerek birçok projeye imza attık. Oluşturduğumuz bu yapılar, hedeflediğimizden çok daha fazla talep gördü. Bu da İlkem Group ailesine büyük bir gurur aşıladı. Vizyonumuz, Temeli insana ve doğaya saygı olan, bireyin doğallığıyla bağını koparmadan modernlik, mimari ve teknolojiden üst düzeyde faydalanmasını sağlamak ve bu sayede yaşam felsefemizi tüm Mersin'e örnek oluşuracağımızı gözden kaçırmadan, yaşam pratiğine aktarmaktır. Bu çizgimizden ödün vermeden Mersin'e eşsiz yapılar kazandırmaya devam edeceğiz' ifadelerini kullandı.

Editör: Barış Köksal