Tırmıl Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Çokgün, 'Bayramlar, dini ve milli inançlarımızı örf ve âdetlerimizle süsleyip, geçmişten devraldığımız mirası zenginleştirerek geleceğe taşıdığımız, hoşgörünün ve yardımlaşma duygularının en güzel örneklerinin sergilendiği yüzyıllar boyu özenle örülmüş değerlerimizin yaşatılması ve kuşaktan kuşağa aktarılmasını sağlayan sevgi günleridir' dedi.

Aynı zamanda Akdeniz Belediyesi MHP Meclis Üyesi olan İlhan Çokgün, 'Bayramlar, sevinçleri büyütme mevsimidir. Önce gönüllerimizi bir sevinç yumağı hâline getirelim, sonra annelerimizin ve babalarımızın gönüllerini alalım. Evlerin canlı bayramları olan çocuklarımızı, şefkat ve merhamete muhtaç öksüz ve yetimleri, yoksul ve kimsesizleri, evinde ve yatağında ziyaretçi bekleyen insanlarımızı sevindirmeyi unutmayalım.

Asırlardan beri birlik-dirlik içerisinde kutladığımız, yardımlaşmanın ve dayanışmanın sembolü olan bu Ramazan Bayramın da, millet olarak gönüllerimizin huzur, sevgi ve kardeşlik duygularıyla dolmasına, bayram sevinciyle coşmasına vesile olmasını dilerim. Ülkemizde ve dünyanın muhtelif yerlerinde acı, sıkıntı ve zorluklar içindeki insanların gönüllerine inen birer cemre olsun.

Bu vesile ile  bayram günleri ile sınırlı olmaması gerektiğine inandığım hoşgörü, sevgi ve dayanışma içerisinde, günlerinizin bayram mutluluğu ile geçmesini tüm içtenliğimle diler, tüm halkımızın Ramazan Bayramını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım' dedi.

Editör: Barış Köksal