Yaklaşan yerel seçimler öncesi saha çalışmalarını hızlandıran Serdar Soydan ile birlikte Mezitli’de adım atmadık yer bırakmayan AK Parti Mezitli İlçe Başkanı İhsan Gültekin, 7’den 70’e her kesime ulaşarak Serdar Soydan için oy istiyor.

İlçe başkanlığı görevine başladığı günden itibaren vatandaşların sorunlarına çözüm üretmek adına yoğun bir şekilde çalışan Gültekin, Mezitli’de vatandaşlar tarafından ‘Atom Karınca’ olarak adlandırılıyor. Seçim süreci boyunca 1 dakika yerinde durmayan Gültekin, gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri, ev ziyaretleri, taziye, iş dünyası ziyaretleri  ile vatandaşlardan tam not alıyor.

‘SERDAR SOYDAN’I BAŞKAN YAPACAĞIZ’

Cumhur İttifakı Mezitli Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan’ın bir an olsun yanından ayrılmayan Başkan Gültekin, Serdar Soydan’ın kazanması için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirterek, ‘Serdar Soydan başkanımızın Mezitli’de Cumhur İttifakı bayrağını Mezitli Belediyesi’ne dikmek için ne gerekiyorsa yapacağız. 1 Nisan günü Mezitli’de değişimin adı Serdar Soydan olacaktır. Bizler de AK Parti ilçe teşkilatımız ile birlikte Serdar başkanımızın her daim yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz’ dedi.

Editör: Barış Köksal