İbrahim Gül ve Siyaset

AK Parti'de geçtiğimiz günlerde yapılan görev değişikliği sonrasında Tarsus İlçe Başkanlığı'na İl Genel Meclisi kapatılmadan önce AK Parti'nin Grup Başkanvekili olan İbrahim Gül atandı..

İbrahim Gül'ü İl Genel Meclis Başkanvekilliği sırasından yakından tanırım..

Siyasetin kirli tarafına hiç bulaşmamış, çıkar ilişkileri peşinde koşmamış ender siyasetçilerden birisi olarak tanıdım kendisini..

İş dünyasında 2 kelam edebildiğim ve dürüstlüğüne inandığım tüm arkadaşlarıma siyasetin içerisinde yer almalarının, kentimizin ve ülkemizin geleceği açısından önemli olduğunu söyler dururum.. İşte İbrahim Gül'de aktif siyasetin içerisinde her daim bulunması gereken önemli aktörlerden birisi..

İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkanvekilliği'nden sonra ilk kez 'rol' alan İbrahim Gül ile AK Parti'nin Tarsus'ta daha ileriye taşınacağına inanıyorum..

Umarım yönetim kurulunu belirlerken de kendi çizgisinde olan, 'dürüst' siyasetçiler ile yola çıkar.. Ya da bu güne kadar siyasetin er meydanı değil de, çamur alanı olduğunu düşünen ve uzak duran 'dürüst' insanları Türk siyasetinin bir parçası olmaya ikna eder.. 
Editör: Barış Köksal