Mersin iş dünyasından birçok önemli isimin bakımını yaptığını belirten Doğan, salonun sadece bir berber salonu değil, bir bakım merkezi olduğunun altını çizdi. Ciddi bir emek karşılığı kaliteli bir müşteri ağı oluşturduğunu belirten Hair Artist, "Kuaförlük mesleğine uzun yıllar önce çıraklıkla başladım. Ustalarımdan gördüğümü aldığım eğitimler ile birlikte pekiştirdim. Birçok sertifika aldıktan sonra çeşitli yerlerde çalışarak tecrübe kazandım. Sonrasında ise "Salon İbrahim Doğan" olarak kendi işimi kurdum. Yıllardır benim hizmetimden memnun kalan yüzlerce müşterim var. Bunların yüzde 80'i Mersin iş dünyasının önemli isimleridir. Elit bir kesime hizmet vermek beni ve ekibimi son derece mutlu ediyor" dedi.

Alanında uzman personellerle çalıştığını belirten İbrahim Doğan, "Mersin'de çoğu kuaförde olmayan hizmetlerimizle ön plana çıkmak istiyoruz. Bunun için de alanında uzman bir ekiple çalışıyorum. Dışarıdan sadece bir berber dükkanı gibi görünsek de içeride sağladığımız hizmet bir güzellik merkezi statüsündedir. Bu hizmetlerden en önemlisi de Güzellik Uzmanı bayan personelimizin uygulaması ile lazer, cilt bakım, cilt yenileme gibi işlemlerimizin olmasıdır. Mersin erkeklerinin bakımlı görünmesi şehrimizin de statüsünü artıracaktır. O yüzden tüm Mersinlileri 18 günlük kapanma sonrasında salonumuza davet ediyorum" dedi.
18 günlük kapanmada berber ve kuaförlerin kapanması ile ilgili de konuşan Doğan, “Pandemi tüm dünyada olduğu gibi bizim ülkemizde de ne yazık ki önüne geçilemez bir durum haline geldi. Birçok tedbir ve önlem alınmasına rağmen vaka sayılarındaki artış herkesi tedirgin ediyor. Bu noktada ülkemizin sağlığı için ne gerekiyorsa yapılmalıdır. Alınan kararlara herkesin uygun hareket etmesi gerekiyor. Bizler insanların sağlığı için 18 gün dişimizi sıkabiliriz. Bu süreci de sükunetle karşılamamız gerekiyor” dedi.

Pandemi nedeni ile müşterilerinin sağlığı için bütün önlemleri aldıklarını belirten İbrahim Doğan, “Özellikle berber salonları ve kuaför gibi işletmeler birebir temaslı ve ortak kullanım aletlerinden (tıraş makinesi, makas gibi) kaynaklı olarak hijyen kurallarını titizlikle uygulamaları gerekiyor. Biz salonumuzda HES Kodu şartı koşuyoruz. Yapılan her işlem sonunda kullanılan aletleri dezenfekte ediyoruz. Salonumuz her sabah özel dezenfektanlar ile dezenfekte ediliyor. Bizim için insan sağlığı her şeyden önde geliyor” şeklinde konuştu.
 

Editör: Barış Köksal