30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında birlik ve beraberlik mesajı veren Derya Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, Türk milletinin var olma mücadelesini zaferle taçlandırılmasının simgesi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94. yıldönümünü kutlamanın gurur ve onurunu yaşadıklarını söyledi. 

Başkan Kış, 1922 yılında, 26 Ağustos'ta başlayıp, 30 Ağustos'ta Dumlupınar'da Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin, tarihimizin en önemli başarılarından birisi olduğunu ifade etti. 

Hüseyin Kış şu ifadelere yer verdi: “Büyük Taarruz ile tarihi bir mücadele veren ecdadımız bize şanlı bir tarih ve bağımsız bir ülke bırakmışlardır. Bıraktıkları büyük mirasa sahip çıkarak, ondan ilham almaya devam edeceğiz. Milletçe sahip olduğumuz vatan sevgisi ve hürriyet aşkı, dün olduğu gibi bugün de Mehmetçiğimizin kahramanlık ve cesaretinde vücut bulacaktır. Cumhuriyetimizin temellerinde yer alan bu yüksek ruh ve şuur her zaman canlı kalarak, yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir. Bu vesileyle, 30 Ağustos Zafer Bayramında, bu güzel ülkeyi bizlere miras bırakan Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, bu toprakları vatan yapan, vatanı ve bayrağı uğruna seve seve canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, kahraman gazileri şükranla anıyor, milletimizin aydınlık yarınlarının, kardeşçe, birlik ve beraberlik içerisinde yaşadığımız sürece asla kaybolmayacağını ifade etmek istiyorum.”

Editör: Barış Köksal