Mersin Sanayicileri ve İş Adamları Derneği'nin 13 Şubat'ta yapılacak olan şeçiminde başkanlık için adaylığını açıklayan Hüseyin Kış, iş kadınlarıyla bir araya gelerek kadınların iş dünyasındaki yerinin büyük olduğunu vurguladı.

MESİAD'ın kadın üyeleri ile bir araya gelen Hüseyin Kış: ' Sosyal yaşantımızda kadının önemi ve yeri büyüktür, aynı şey iş dünyası içinde geçerlidir. İş dünyasının her alanında başarılı çalışmalarıyla kadınlarımız kendinden söz ettiriyor, kent ekonomisinede büyük katkıda bulunuyor. Ben şahsım adına yeni dönemde MESİAD'ın kadın üyelerine her alanda destek vermeye devam edeceğim, MESİAD'ın bütün imkanlarını kadınlarımızın hizmetine sunacağım. MESİAD'da kadın üye sayısının artmasını, iş kadının toplumdaki yerini eskisine göre daha üst seviyelere çıkarılması için çalışacağız. Bu yolda desteklerinizi esirgemeyip hep birlikte el ele vererek  MESİAD'ı daha ileri taşımayı hedefliyoruz' şeklinde konuştu.

Toplantıya katılan GİŞKAD'ın kurucularından Cavidan Demirağ, GİŞKAD kurulurken MESİAD'ın kendileri için rol model olduğunu söyledi. İş dünyasında yaşadıkları sıkıntıları da dile getirerek bu sorunların ise kısa dönem içerisinden çözüme kavuşturulması gerektiğini vurgulayan MESİAD'ın kadın üyeleri, Hüseyin Kış'a desteklerinin tam olduğunu ve çıkılan bu yolda her daim destek vermeye hazır olduklarını ifade ettiler.

Editör: Barış Köksal