MTSO’da düzenlenen Akdeniz Girişimcileri Proje Derneği’nin sertifika törenine Mersin Valisi’nin eşi Kevser Çakacak, AGİP Onursal Başkanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Hediye Koçoğlu Dalgıç, EKAV Başkanı İbrahim Kiper, AGİP Dernek Başkanı Hanife Körünoğlu ve çok sayıda kursiyer katıldı.

Törende konuşan Dalgıç: ‘Ben inanıyorum ki bütün kadınlar girişimdir. Girişimci kadın demek sadece iş hayatında çalışan değil evde çalışan tarlada çalışan, bağ ve bahçede çalışan bütün kadınlar benim gözümde girişimci kadındır. Yeter ki kadına bir kapı açılsın yapamayacağı hiçbir iş yoktur. Benim Türk kadına güvenim sonsuzdur. Bizler bir araya gelerek kadınlarımıza bir kapı açmak istedik ve her bu kapıdan giren kadınlara baktığımızda bizler daha mutlu olduk ve kadının hayatın her alanında olması gerektiğine inandık. Çünkü kadın nerede var ise orada saflık ve temizlik vardır. Bizlerde AGİP olarak kadınlar sonsuz destek sunmaya ve kadınları topluma kazandırmaya devam edeceğiz’ şeklinde konuştu.

Kevser Çakacak ise Mersin’in diğer bütün kentlere örnek olarak gösterildiğini ve bu tür projeleri diğer şehirlerde de uygulanmasını amaçladıklarını ifade ederek kursiyerlere başarılar diledi.

Konuşmaların ardından girişimcilere sertifikalara dağıtıldı.



Editör: Barış Köksal