www.cukurovaexpres.com / Özel Haber
Yıllardır AK Parti'nin çeşitli kademelerinde görev alan ve Mersin'de saygın bir kişiliğe sahip olan Akdeniz Girişimcileri Proje Derneği (AGİP)Kurucu Başkanı, Sanayici İş Kadını Hediye Dalgıç, partisinden milletvekili aday adaylığını açıkladı..

AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi olan 2 çocuk annesi Hediye Dalgıç'ın aday adaylığı açıklamasına Mersin'de bulunan iki iş kadını derneğinin yönetim kurulu başkanları ve üyeleri ile birlikte, bir çok sanayici, iş adamı ve STK lideri katıldı..

AK Parti Mersin İl Başkanlığı'nda yapılan Aday Adaylığı açıklamasında İl Başkanı İsmail Taşpınar açılış konuşmasını yaptı..

Kürsüye çıkan Hediye Dalgıç ise, 'Mersin'in Tarsus İlçesi'nde doğdum.. Mersin'de yetişen, Mersin'in köklü ailelerinden birinin ferdiyim.. Yıllardır Mersin'de ve genel merkezimizde partimizin çeşitli kademelerinde görev aldım.. Bugün insanlara bir şey vermek için bir makamda olmanız şart.. Bundan dolayı da Mersin'e daha çok hizmet edebilmek için 25. dönem milletvekilliğine aday adayı olarak siyasi hayatıma devam etme kararı aldım.. Bu yolda beni yalnız bırakmayan tüm arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim.. Bu önemli yolda aday adayı olarak yola çıkan tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyor, aday adaylığının adaylığa dönüştüğü süreçte de el ele vermek zorunda olduğumuzu, kimler aday gösterilirse gösterilsin tüm aday adaylarının genel merkezimizin kararına saygı duyarak çalışacağından kuşkum olmadığını belirterek 'bu kutlu yolda Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun' diyerek sözlerimi tamamlamak istiyorum' dedi..

Hediye Dalgıç'ın aday adaylık açıklamasında İl Başkanı İsmail Taşpınar'ın yanı sıra, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları yöneticileri ile çok sayıda parti yöneticisinin bulunması dikkat çekti..


Editör: Barış Köksal