Mersin Sanayici İşadamları Derneği Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin İpek, bayramlarda yardımlaşma ve dayanışma duygularının tazelendiğini dile getirdi.

“Bayramlar dayanışma ve paylaşma içerisine girdiğimiz, birlik ve beraberlik içerinde olduğumuz en anlamlı günlerdir. Bu günler, hayatımızda daha çok barış, daha çok dayanışma ve kardeşlik duygusuna yer vermemiz gerektiği konusunda bir kez daha düşünmemiz için önemli fırsatlardır” şeklinde konuşan İpek, 'Ülkemiz son dönemde oldukça zorlu bir sürecin içerisinden geçiyor. Tüm zorluklara rağmen iş dünyası olarak yatırımlara ve istihdama hız kesmeden devam ediyoruz. Bu anlamda tüm MESİAD üyelerine teşekkürü borç bilirim. Ülke olarak birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde, Kurban Bayramı'nın önemini bir kez daha idrak etmeli ve buna göre hareket etmeliyiz' dedi.

Kurban Bayramı’nın başta ülkemiz olmak üzere, tüm insanlığa ve İslam âlemine sağlık, huzur ve barış getirmesi temennisinde bulunan Başkan İpek, tüm MESİAD üyelerinin ve Mersinliler'in Kurban Bayramını kutlayarak, aileleri ile birlikte kazasız belasız bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.

Editör: Barış Köksal