Arbel Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Arslan, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hasan Arslan, şu ifadelere yer verdi:

"Aziz Türk milletinin hürriyet ve istiklaline olan inancını bütün dünyaya haykırdığı, milli ruhunu ve onurunu yücelttiği, egemenliğin kayıtsız ve şartsız millete ait olduğunu simgeleyen Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunu müjdeleyen 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı, büyük zaferin 93. Yıl dönümünde milletçe gurur ve coşkuyla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. 

Kahraman Türk ordusunun kazandığı bu emsalsiz zafer, necip milletimizin gerek duyulduğunda vatanının ve milli birliğinin düşmanları ile savaşmak için neleri göze alabileceğinin ve bağımsızlık aşkının milletimize neler yaptırabileceğinin en nadide örneğidir. Esaretin reddi, boyunduruğun def'i, devlet ve milletin bekası için milli birlik ve beraberliğin lüzumu, 30 Ağustos'un temel faziletlerini teşkil etmektedir. 

Necip Türk milleti dün olduğu gibi bugün de, istikbalde de bu faziletleri muhafaza edecek ve kutlu değerlerini kaim kılmak yolunda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaktır. Bu duygu ve düşünceler içerisinde; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere büyük zaferin ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kahraman mimarlarını, milli güvenliğimizi korumak uğruna şehadete yürüyen emniyet ve güvenlik teşkilatı mensuplarımızı, kamu görevlilerimizi ve masum vatandaşlarımızı saygı ve rahmetle yad ediyor, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ve emniyet güçlerimize muvaffakiyet ve muzafferiyetler diliyor, Aziz Milletimize Cenab-ı Allah'tan Sağlık, esenlik ve huzur dolu günler niyaz ediyorum."
Editör: Barış Köksal