Mersin'in köklü ailelerinden, iş dünyasının önde gelen firması Bilen Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Musa Çokgünlü'nün oğlu Hakan, hayatını Ayşenur Kınaoğlu ile birleştirdi.

Mersin'in önde gelen firmalarından Bilen Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi, Mersin Girişimci İşadamları Derneği'nde yıllarca birçok görevi başarıyla yürütmüş bir isim olan Musa Çokgünlü'nün oğlu Hakan, hayatını Kınaoğlu Ailesi'nin biricik kızları Ayşenur ile birleştirdi.

Sultaşa Otel'de gerçekleştirilen düğün töreninde genç çiftin nikâhını Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç kıyarken, nikâh şahitliklerini ise Mersin GİAD Başkanı Mehmet Serkan İzol ile Mustafa Öztürk gerçekleştirdi.

Mersin iş dünyasının birçok önemli isminin katıldığı düğün törenine sürpriz sanatçı olarak sahne alan Cengiz Kurtoğlu damga vurdu. Birbirinden güzel şarkılarını genç çift için söyleyen Cengiz Kurtoğlu’na ilgi büyüktü.

İş dünyasında duruşu ile çok sevilen Musa Çokgünlü’yü arkadaşları bu güzel günde yalnız bırakmadılar. Geç saatlere kadar devam eden düğün törenine Mersin GİAD üyelerinin halayı damga vurdu.

Çok sayıda STK başkanının katıldığı düğün töreni, renkli görüntülere sahne oldu.


 

Editör: Barış Köksal