Mersin’de gıda sektörünün köklü kuruluşlarından olan Hacıbaba Restorant, Ramazan ayının gelmesi ile birlikte iftar saatlerinde yoğun ilgi görüyor. Lezzeti ve kalitesi ile uzun yıllardır Mersinlilere hizmet veren işletme, 200’ü aşkın çalışanı ile birlikte bu yılda Ramazan ayında fark yaratmayı başarıyor.

Mersin’de Mezitli, Pozcu ve Çarşı şubeleri geniş bir kitleye yemek hizmeti sunan Hacıbaba Restorant, aynı zamanda toplu iftar sofralarının da vazgeçilmez markası konumunda.

Kaliteden ödün vermeden yıllardır Mersinlilere hizmet verdiklerini belirten Hacıbaba Restorant Çarşı Şube İşletmecisi Zeki Ceylan, yemekçilik sektörünün titizlik gerektirdiğini belirterek, ‘Mersin’de uzun yıllardır tercih edilen marka olmanın gururunu yaşıyoruz. Ramazan ayında Mersinlilerin birlik ve beraberlik içerisinde gönül soframızda ağırlamak bizim için de ayrı bir hazdır. Bizler bu işletmede çizgimizi bozmadan, kaliteden ve titizlikten ödün vermeden ilerliyoruz. Mersinlilerin bizleri tercih etmesindeki en büyük sebep budur. Lokantacılık zor bir meslektir. Bizim tek bildiğimiz iş lokantacılıktır. İnsanların buradan memnun ayrılmaları için elimizden geleni yapmaya, onların yüzlerindeki tebessümün sağlayıcısı olmak için var gücümüzle çalışıyoruz’ dedi.

Editör: Barış Köksal