İbrahim Kızıl / Özel Haber

Mersin’de Renault’un ve Dacia’nın bayiliğini yapan Gürsoy Otomotiv, binek otomobilde yakaladığı yükselişi ticari araç alanında da devam ettirmek istiyor.

Geniş bir ticari araç ürün gamına sahip olan Gürsoy Otomotiv’in Satış Müdürü Osman Kıvrak, hedeflerinin Mersin’in toplu taşıma alnında lider konuma yükselmek olduğunu söyledi.

Renault’un yeni 19+1 ve 16+1 ticari araçlarının yeni dönemde Mersin’in şehir içi ulaşımında yer edineceğini ifade eden Kıvrak, “Araçlarımız standartlara uygun, geniş iç hacme sahip ve düşük yakıt tüketimi ile Mersin’in toplu taşıma alanında yeni bir yüz olacak.” dedi.

Araçlarının 20 bin Km’de bir periyodik olarak bakıma sokulduğunu kaydeden Kıvrak, yeni araçlarında triger kayışının yerine zincir kullandıklarına dikkat çekerek, araçlarının seri ve düşük yakıt tüketimi ile toplu taşıma sektörünün vazgeçilmezi olacağına dikat çekti.

Renault’un yeni ticari araçlarının tamamen yasal mevzuatlara uygun olarak piyasaya sunulduğunu dile getiren Kıvrak, araçlarda 7/24 Renault güvencesi olduğunu kaydetti.

Araçlarının yüzde 0.95 sabit faiz oranı ile 36 ay vade ile satışa sunulduğunu dile getiren Kıvrak,son olarak “Mersin’in toplu taşıma alanında Renault damgasını vuracak” dedi.

Editör: Barış Köksal