Otomotiv ve turizm sektörlerinde yatırımları bulunan Gürsoy Grup, Renault ve Dacia markaları ile Anamurlular'a hizmet vermeye başladı. Gürsoy Grup Yönetim Kurulu Başkanı Alper Gürsoy, sektörde geçen 45 yılın 20 yılına Renault markası ile devam ettiklerinin altını çizerek, 'Biz şirket olarak ülkemize ve kentimize güveniyoruz. Dış kaynaklı ekonomik saldırılara rağmen hiç bir zaman yatırımdan vazgeçmedik. Anamur'daki şubemiz ile kent merkezine uzak olan hemşehrilerimize de hizmet verme düşüncesi ile yola çıktık. İstihdam yaratmaya devam edeceğiz' dedi.


Renault ve Dacia yetkili satıcılığını yapan Gürsoy Oto, Mersin’in Anamur ilçesinde açtığı şube ile sektörde öncü konumunu güçlendirdi. Gürsoy Grup Yönetim Kurulu Başkanı Alper Gürsoy, 'Turizm, ve otomotivde satış, servis, kiralama ve sigorta hizmeti veriyoruz. Biz otomotiv sektörünün ülkemizdeki geleceğine inanıyoruz. Mersin'in de otomotiv sektöründe yükseliş ivmesinde olduğu açıkça görülmekte. Zaman zaman yaşanan suni ekonomik krizler sektörde tıkanmalar yaşanmasına neden olsa da, yapılan teşvik ve indirimler sayesinde otomotiv sektörünün ekonomiye olan katkısı devam etmektedir' dedi.

Gürsoy Grup Yönetim Kurulu Başkanı Alper Gürsoy, 'Bizler ve şirketimiz içinde olduğumuz piyasa koşullarını daha önce yaşadık ve tecrübemiz ile yolumuza devam ediyoruz’ dedi.

Gürsoy Oto Anamur Telefon: 0324 814 14 86

Editör: Barış Köksal