Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili aday adaylığını açıklayan iş adamı Gürsel Alişan, Kadirlili hemşehrileri ile akşam yemeğinde bir araya gelerek istişarelerde bulundu. 

Mersin'de geniş bir kitleye sahip olan Kadirliler ile bir arada olmaktan mutlu olduğunu belirten Alişan, hemşehrilerinden tam destek aldı. 

Kadirliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı ve aynı zamanda MTSO Yönetim Kurulu Üyesi Nedim İkanç, 'Gürsel Alişan gibi vizyonu yüksek, güvenilir bir iş adamının milleti temsil etmesi için canı gönülden desteğimizi vereceğiz' dedi.

Adaylık açıklamasından sonra Mersin'in kalkınması ve Mersinlilerin sıkıntılarının hafiflemesi adına çalışmalar yürüteceğini belirten MHP Mersin Milletvekili Aday Adayı Gürsel Alişan, 'Bizler milletimize hizmet için bir yola girdik. Bilge liderimiz Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli'nin kararı doğrultusunda aday olarak yoluma devam edersem, çalışmalarımı Mersinlilerin menfaatleri doğrultusunda yürüteceğimden kimsenin şüphesi olmasın' dedi.

Mersin, Adana, Osmaniye,  gibi illerin birlikte hareket etmesinin güç birliği yaratacağını ifade eden Alişan, ' Mersin'in oy oranını Mersinlilerden sonra Adanalı ve Osmaniyeli hemşehrilerimiz oluşturuyor. Yani Adana ve Osmaniye'nin Mersin'deki oy çokluğu 2. sırada yer alıyor. Bu bağlamda Çukurova bölgesinin birlikte hareket ederek , güç birliği yaratması gerekiyor' ifadelerini kullandı.

Editör: Barış Köksal