Önceki günlerde Mersinlilere hizmet etmek adına aday adaylığını açıklayan iş adamı Gürsel Alişan, ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Mersin'in merkez ilçe başkanlıklarını ziyaret ettikten sonra Mut ve Gülnar ilçelerine giderek, Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel,  Mut MHP İlçe Başkanı Alpaslan Savaş Kır, Gülnar MHP İlçe Başkanı Yüksel Çelik, Mut Ülkü Ocakları Başkanı Soner Kır'ı makamlarında ziyaret etti. 

Ziyaret kapsamında seçim sürecine ilişkin Mut Belediye Başkanı, Gülnar Belediye Başkanı  ve MHP'li başkanlar ile genel istişarelerde bulunan Alişan, yaptığı ziyaretlerle halk tarafından 'Çok çalışacak' söylentilerine neden oluyor. 

Her zaman Mersinlilerin bekası için çalışacağını belirten MHP Mersin Milletvekili Aday Adayı Gürsel Alişan, ' İl Başkanımızı, Mersin Merkez İlçe Başkanlıklarını, Mut Belediye Başkanı, Gülnar Belediye Başkanı, Mut Ülkü Ocakları Başkanlığını, Mut İlçe Başkanlığı ve Gülnar İlçe Başkanlığını ziyaret ettik. Oldukça verimli geçen ziyaretlerimiz kapsamında Milliyetçi ruha gönül veren, bilge liderimiz Sn.Devlet Bahçeli'nin ışığında yürüyen kardeşlerimizle bir araya gelerek seçim sürecine ilişkin fikir alışverişinde bulunduk. Mersin için neler yapılabilir bunları konuştuk. Amacımız ve tek gayemiz Mersin'in ve ülkemizin hak ettiği noktalara gelmesidir. Bunun için de çok çalışacağız.' ifadelerini kullandı.

Editör: Barış Köksal