Şu ana kadar 2 bin aileye ulaşılan projede hedef 10 bin aile.

Eğitim alanında yaptığı çalışmalarla Hollanda Kraliçesi Beatrix’in İyi Niyet Elçisi Bülent Türker tarafından uluslararası düzenlenen Hollanda Altın Lale Ödülü alan Güray Gökal  10 bin aile hedefine ulaşmak için yeni seminerler düzenlemeye devam ediyor.

Ailelerle Özel Mersin İlgi Öğrenci Etüt Eğitim Merkezi konferans salonunda buluşan Gökal ailelere; beden dili, çocuklarla etkili iletişim, temsil sistemi, mikro ifadeler, aile-öğrenci koçluğu, temel ifade becerileri, nefes koçluğu, diksiyon, hitabet konularında eğitim verdi.



Yine bir ilke imza atan Özel Mersin Sınav Ortaokulu ve Özel Mersin İlgi Öğrenci Etüt Eğitim Merkezi bu alanlarda eğitim almış ve uzmanlık sahibi öğretmenleri ile işbirliği içerisinde projelerine devam edecekler.

Güray Gökal, büyük merakla beklenen ve sekizinci çalışması olan İnsanları Tanıma Sanatı adlı kitabının mart ayında çıkacağını belirtti. Eğitim seferberliği kapsamında çok değerli dipnotlara sahip olan bu kitap imza gününde okuyucularıyla buluşacak. Kitaptan elde edilecek gelirle eğitim, kültür ve sosyal sorumluluk projelerine destek verilecek.


 
Editör: Barış Köksal