CHP Mezitli İlçe Örgütü başkanı ve yönetimi yenilendi. Ahmet Serkan Tuncer Başkanlığı’nda yola devam eden CHP Mezitli İlçe Örgütü, yeni yönetimi ile de göz doldurdu.

Güçlü iş adamlarından oluşan yönetim kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken CHP Mezitli İlçe Örgütü, yeni dönemde Mezitli için çalışmalarına başladı. Mersin’de uzun yıllar siyaset yapan başarılı işadamı Gültekin Uğur, siyasi kariyerine CHP Mezitli İlçe Başkan Yardımcısı olarak devam edecek. Mezitli’de güçlü bir kadroyla yola devam ettiklerini belirten Uğur, ‘Mezitli’de Ahmet Serkan Tuncer başkanlığında güçlü bir yönetim kadrosu oluşturduk. CHP, Mersin’de her zaman hizmet ve vatandaş odaklı çalışmalar yapmıştır. Bizler de yeni yönetimimizle vatandaşlarımızın emrinde tamamen hizmet odaklı çalışmalar yürütmek için göreve geldik.’ Dedi.

‘Ortak payda Mersin olmalı’

Mersin’e hizmet noktasında koordineli bir çalışma sistemi uygulayacaklarını belirten CHP Mezitli İlçe Başkan Yardımcısı Gültekin Uğur, ‘Mezitli, Mersin’in en önemli merkez ilçelerinden biridir. Bizler Mezitli’ye değer katmak için kolları sıvayan bir avuç insanız. Bizler belki tek başımıza çok az şey başarabiliriz fakat birlikte koordineli bir çalışma sistemi ile kentimizi ve ilçemizi Türkiye’de parmakla gösterilir hale getirebiliriz. Bu yüzden bizler ilçe örgütümüz, il örgütümüz ve belediyelerimiz ile her zaman uyum içinde çalışacağız. Bu kapsamda Mersin’in çıkarları için herkes üzerine düşen görevi kusursuz yerine getirip, ortak paydanın Mersin olduğunu unutmamalıdırlar.’ İfadelerini kullandı.

Editör: Barış Köksal