Mersin'de güçlü bir üye kadrosuna sahip olan MERYAD, Başkan Coşkun Doğmuş önderliğinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte  Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ile dernek binasında bir araya geldi. Mersin'in projelerinin masaya yatırıldığı toplantıda Başkan Gültak, MERYAD'ın projeleri ve çalışmaları hakında Başkan Doğmuş'tan bilgiler aldı. 

Mersin'de güçlü sektörlerden güçlü isimlerle yola çıktıklarını belirten MERYAD Başkanı Coşkun Doğmuş, Mersin için proje üretmeye devam ettiklerini, bununla birlikte ürettikleri projeleri ve çözüm önerilerini TBMM Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Mersin Milletvekili Lütfi Elvan'a, Mersin Valisi Ali İhsan Su'ya ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'e ilettiklerini dile getirdi. MERYAD yönetiminin taleplerini büyük bir dikkatle dinleyen Başkan Gültak, çözüm önerileri kapsamında neler yapılabileceğini masaya yatırdı. 

Mersin için elini taşın altına koymaya hazır olduklarını belirten MERYAD Başkanı Doğmuş, "Mersin'de hayata geçmesi beklenen projelerin her zaman takipçisi olduk ve olmaya devam edeceğiz. Akdeniz Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Gültak ile de fikirlerimizi paylaştık. Sağolsun yoğun çalışmalarının arasında bizlere zaman ayırdı ve verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Bizler MERYAD olarak Mersin'in daha ileriye taşınması, gerek turizmin gelişmesi, gerekse ticaret ağlarının örülmesi noktasında çalışmalarla kentimize değer katmak istiyoruz. Umut ediyoruz ki Mersin'de birliktelik sağlanırsa bu kente ciddi projeler kazandırabiliriz" dedi.

Verimli geçen toplantının ardından MERYAD Başkanı Coşkun Doğmuş, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak'a teşekkür plaketi verdi. 

Editör: Barış Köksal