Merkezi Antalya’da olan UTEF, Mersin Temsilcisi Özgürbüz, tüm engelli, yaşlı ve kimsesiz insanların sosyal, ekonomik, kültürel, sportif ve mesleki açıdan topluma kazandırılması için çaba harcayacaklarını söyledi.

Uluslararası Tüm Engelliler Yaşlılar Kimsesizler Federasyonu (UTEF) İl Temsilcisi olan Gülay Özgürbüz, kendisine destek verenlere teşekkür ederek, “İl Temsilcisi olmamda büyük desteği olan Aylin Ulaş,  UTEF Genel Başkanı Mete Kaçar,  Genel Başkan Vekili Güldane Kaya,  Yönetim Kurulu üyesi Nurcan Acartürk, Bilim ve Araştırma  Kurulu üyesi Cezmi Acartürk, Halkla ilişkiler Sorumlusu Esin Adıyaman, Mezitli Kent Konseyi Başkanı Sibel Gelbul’a teşekkür ederim. Mersin İl Temsilciliği Yönetim Kurulu arkadaşlarımın benimle birlikte, sevgiyle, iyilikle, olumlu duygularla ve inançla yaşamda, her an engelli bireylerin kaliteli yaşam hakkı çerçevesinde, umut etmek için hep birlikte el eleyiz.

Nasıl ki, Mersin Türk Sanat Müziği Nağmeler Topluluğundaki Kurul Başkanlığımda, kulaklarımızda duyulan, gönüllerimizde hissedilen ve ruhlarımızda tatlı nağmeler ile haz veren, yaşatan tüm duyguları ve hisleri de aynı şekilde UTEF de ki, çalışmalarımızda da,  ekip arkadaşlarımla yürüteceğimize, tüm güzelliklere taşıyacağımıza inanıyorum. Özel bireylerin, 365 gün hayatımızın içerisinde yer alıyorlar. Onların bizden istedikleri,  biraz sevgi, biraz ilgi, biraz empati yaklaşmak, onlarla ortak projeler üreterek, hayatın her alanında yanımızda olmalarını sağlamak istiyoruz” dedi.

Editör: Barış Köksal