Mersin'de uzun yıllardır hizmet veren denize sıfır konsepti ve ürünleri ile Mersin'in vazgeçilmez mekanları arasında bulunan Gül Kafe Plus, hafta sonu açık büfe kahvaltısı ile fark yaratıyor. Uzman ekip kadrosu ile misafirlerine eşsiz sunumlar gerçekleştiren Gül Kafe Plus, her kesimin sevilen mekanı konumunda. Toplu organizasyonların yanı sıra özel doğum günü organizasyonlarına da ev sahipliği yapan Gül Kafe Plus, özel toplantı alanı ile de misafirlerine çok fonksiyonlu bir hizmet sunuyor.

'Bitki çayı yoğun ilgi görüyor'

Gül Kafe Plus ürünleri arasında yer alan bitki çayları sunumu ve tadı ile yaz aylarının vazgeçilmez lezzeti haline geldi. Birçok kişi tarafından büyük beğeni toplayan bitki çayı, tamamen doğal ve sağlıklı olması nedeni ile tercih ediliyor. 

'Açık büfe kahvaltı'

Adnan Menderes bulvarı üzerinde denize sıfır konsepti ile hafta sonları güne verimli başlamak isteyenlerin uğrak adresi haline gelen müşteriler, Gül Kafe açık büfe kahvaltı ile hafta sonlarını renklendiriyor. Yüzlerce çeşit kahvaltı ürünleri ile zengin menüye sahip olan Gül Kafe Plus, teze ve doğal ürünleri ile de Mersinlilerin damak tadına hitap ediyor.

'Steak'

Alanında uzman mutfak ekibi ile birlikte steak ürünlere de ağırlık gösteren Gül Kafe Plus, özel olarak seçilen etleri özenle hazırlayarak müşterilerine sunuyor. Kahvaltıda olduğu kadar ana yemekte de iddialı olan Gül Kafe Plus, steak ürünlerinde de kısa sürede başarıyı yakalayarak misafirlerine lezzet şöleni yaşatıyor 


 

Editör: Barış Köksal