Truva Sigorta Kurucusu Gül Daysal, Yeni yılın birlik ve beraberlik yılı olmasını temenni ederek, 2018 yılının Türk Milleti adına umut yılı olmasını diledi. 

Daysal, 'Yaşadığımız mutluluklar, sevinçler, acılar ve üzüntüler ile bir yılı daha geride bırakarak; yeni ümitlerin taptaze ve canlı olduğu yeni bir yıla merhaba diyoruz. Umudumuz, her güne huzurlu, mutlu yenilik dolu başlamaktır. Ülkemizin üzerindeki kara bulutların ortadan kalkması, birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde yeni bir yıla girmeyi temenni ediyorum. 

2018 yılının iş dünyası adına verimli geçmesi ülkemizi şüphesiz ki olumlu yönde etkileyecektir. Buna bağlı olarak ekonomik yapının önümüzdeki yıl içerisinde bollukve berket içerisinde olması iş dünyasını ciddi anlamda rahatlatacaktır. 2017 yılında yaptığımız hatalardan ders çıkartarak önümüzdeki yıla yeni bir sayfa açmak iş insanlarının öncelikli görevi olmalıdır. 

Bütün bu güzel duygular ile yaşanılacak her yeni anın yaşanmadan önce yeni beklentileri, yeni umutları, iyimserliği beraberinde getirdiği; 2018 yılında ilimizde ve ülkemizde sevgi, hoşgörü, kardeşlik ve yardımseverlik duygularının arttığı huzur ve güvenin tesis edildiği, içinde yaşanılan zamanın en ince ayrıntılarıyla faydalı bir şekilde yaşanıldığı günler temenni ederek; hayallerin ve umutların gerçeğe dönüştüğü, mutluluk ve başarı dolu bir yıl diliyorum.' dedi.

Editör: Barış Köksal