Mersin’de 43 yıllık bir tecrübeye sahip olan ve son yıllarda yaptığı kurumsal atılımlar ile Türkiye’de de ismini duyuran Göksel Tantuni, emek hırsızlarına karşı hukuk savaşı başlattı. Daha önce yapılan anlaşmalara uymayarak, sözleşmeleri fesh edilen bazı işletmeler, Göksel Tantuni’nin kurumsal ismini dolaylı olarak kullanmaya kalkması üzerine Şirket Yöneticileri harekete geçti. Göksel Tantuni Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Oğuz, kurumsal kimliklerini kullanarak ticari menfaat sağlayan kişi yada kişilere karşı hukuk savaşı başlattıklarını duyurdu.

EMEK HIRSIZLIĞI YAPIYORLAR

Özellikle son dönemde emek hırsızlarının Göksel Tantuni üzerinden menfaat sağlamaya yönelik teşebbüslerinin arttığını belirten Oğuz, “İşletmemiz 43 yıllık bir tecrübeye sahip kurumsal bir firmadır. Son dönemde Türkiye çapında yapmış olduğumuz şubeleşme atılımları ile hem Mersin’in hem de Mersin’in en ünlü lezzeti olan tantuniyi Türkiye’ye tanıttık. Ancak firmamızın büyümesi ile birlikte emek hırsızları da türemeye başladı. Kurumsal kimliğimizin başına ‘ekstra’ gibi kelimeler koyarak 43 yıllık emeğin hırsızlığını yapmaya başladılar” dedi. 

YARGI ÖNÜNDE HESAP VERECEKLER

Kurumsal kimliklerini haksız olarak kullananlara karşı hukuk mücadelesi başlattıklarını da söyleyen Aydın Oğuz, “Bizim kurumsal kimliğimizi hiçbir suretle kullanamazlar. Konu yargıya intikal etmiş durumda. Markamızın başına yada sonuna kelime ekleyerek Göksel Tantuninin şubesi olduklarına dair algı yaratmaya çalışıyorlar. Bu tür kötü niyetli kişiler unutmasınlar ki dün olduğu gibi bugün de ve bundan sonra da  yargı önünde hesap verecekler. Palm City civarında GökselEkstra adı altında faaliyet gösteren işletmenin kurumsal kimliğimiz ile hiçbir alakası yoktur. Söz konusu işletme ile ilgili yargı süreci başlamıştır” şeklinde konuştu. 


 

Editör: Barış Köksal