Yağmur İğret / Özel Haber

Mersin İdmanyurdu'nun şampiyonluğu tüm kenti sevince boğarken şampiyonlukta en önemli isimlerden birisi Genel Menajer Serkan Damla'ya kentte tebrik üstüne tebrik geliyor..

Camianın biraz içerisinde olan kişiler Serkan Damla'nın sadece Mersin İdmanyurdu için bir Genel Menajer olmadığını biliyor.. Serkan Damla futbolcuların abisi, yöneticilerin kardeşi, taraftarın sevgilisi.! Futbolun içerisinden gelmiş bir isim olduğu için 'oyunun kurallarını' çok iyi biliyor.. Fakat oyunun kuralları derken saha içerisinden bahsetmiyoruz; futbolun kurallarını, futbolcuların istediklerini, yönetimin beklentilerini çok iyi biliyor.. Teknik heyet ile futbolcular arasında köprü oluyor..

Mersin İdmanyurdu'nun başarısının ardındaki belki de en önemli etkenlerden birisi olan Serkan Damla sezon başından bu yana yaptıkları ile belki de şampiyonluğun en önemli mimarı.. Futbolcuların en çok güvendiği isim olan Serkan Damla şampiyonluğa da en çok inanan isimlerin başında idi.. Daha sezon ortasında 'Rahat olun Süper Lig'e çıkacağız' diyebilen Serkan Damla, futbolcuların motivasyonunda da büyük pay sahibi..

Mersin İdmanyurdu'nun en zor anlarında takımın birlik ve beraberliğini sağlamaya çalışan Serkan Damla bugün gelinen noktada belki de tebriği en çok hak eden isimlerin başında yer alıyor.. Damla aynı zamanda beyefendi kişiliği ile de Yönetim Kurulu'nun da takdirini kazanmış bir spor adamı..

Eminiz ki önümüzdeki sezonlarda da Mersin İdmanyurdu'nun başarısında payı büyük olacaktır.. Yolun açık olsun hocam..
Editör: Barış Köksal