Mersin Yetkili Otomotiv Satıcıları Derneği'nin  (MODER) geleneksel olarak düzenlediği Güz Şenliği ziyaretçi akınına uğradı. Mersin'de birçok otomotiv markasının sergilendiği alanda Ford Ergin A.Ş araçları vatandaşlar tarafından beğeni ile karşılandı. Yeni Fiesta ve Yeni Kuga ile fark yaratan Ford özellikle Yeni Fiesta'nın çarpıcı renk seçenekleri ile büyük beğeni topladı. Teknolojik donanımları ve yenilenen farklı özellikleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Ford araçları her geçen yıl yenilikçi özellikleri ile teknolojiye ayak uyduruyor. 

5 Kasım 2017 tarihine kadar Forum Mersin'de olan Yeni Fiesta ve Yeni Kula alıcılarını bekliyor. 

YENİ FORD FİESTA

Panoramik cam tavan, paralel ve dikey park edebilme özellikli Otomatik Park Sistemi, 10 hoparlörlü B&O Play müzik sistemi, 8” dokunmatik ekranlı SYNC 3 multimedya sistemi ve yepyeni tasarımını incelediğinizde bu aracın göründüğünden çok daha fazlası olduğunu keşfedeceksiniz.

Akıllı teknolojiler hayatınızda nasıl kolaylıkla çalışıyorsa, arabanızda da aynı şekilde çalışmalı. İşte bu nedenle, hayatınızı kolaylaştırmak için SYNC 3, yolculuklarınızı daha eğlenceli kılmak için B&O PLAY ve her sürüşü daha keyifli hale getirmek için Açılabilir Panoramik Cam Tavan Yeni Fiesta'da sizinle buluşuyor. Bütün bunları ve daha fazlasını, ihtiyacınız olan konfor ve rahatlığı sağlayan bir otomobilde keşfetmeye hazır olun.

Yeni Fiesta’da heyecan verici performansla verimlilik arasında seçim yapmak zorunda değilsiniz. Beş yıl üst üste yılın uluslararası motoru ödülünü alan ve yakıt tasarrufunu bir üst seviyeye çıkaran 1.0 litrelik EcoBoost benzinli motor Otomatik Başlat Durdur Sistemi ile emrinizde. Yeni Fiesta 1.5L TDCi Dizel ve 1.1L Benzinli Manuel motor seçenekleriyle tüm ihtiyaçlarınızı karşılayan bir motor yelpazesi sizlerle buluşuyor. Yüksek performanslı ve verimli motor seçenekleri gelişmiş sürüş dinamikleri ve hassas yol tutuşuyla eşsiz bir sürüş deneyimine hazır olun.

Teknolojinin her zaman bir amacı olmalıdır. Yeni Fiesta'nızı çalıştırdığınızda, birçok gelişmiş özellik ve sistemi hayata geçirirsiniz. Örneğin, Otomatik Park Sistemi, Geri Görüş Kamerası, Otomatik Yanan Farlar, Araç İçi Multimedya Sistemleri... Bu akıllı ve kullanışlı teknolojileri deneyimlemeye hazır olun, benzersiz bir sürüş deneyimi sizi bekliyor.

Yeni Fiesta, her koşulda sizi ve sevdiklerinizi korumak için tasarlanan bir dizi gelişmiş teknolojiye sahiptir. Hız Kontrol Sistemi, Acil Durum Yardımlı SYNC 3 bunlardan sadece bazıları.

YENİ FORD KUGA

Sesinizle kontrol edebileceğiniz teknoloji

Ford SYNC 3; sesli komutlar veya 8” renkli dokunmatik ekran ile telefonunuzu, müziğinizi, navigasyon sistemini kontrol etmenizi ve her zaman bağlantıda kalmanızı sağlıyor.

USB modem ile bağlantı noktaları üzerinden Wi-Fi bağlantısı kullanabilirsiniz. Ford Acil Yardım özelliği bir kaza durumunda 112 Acil Yardım Hattı’nı otomatik olarak arayarak size yardımcı olabilir.

YENİ FORD KUGA

Çarpıcı iç-dış dizayn ve son derece modern bir tasarım. Ödün vermeyen performans ve üstün verimlilik. Etkileyici akıllı özellikler ve teknolojiler. İstemediğiniz kadar pratik, esnek ve yardımcı özellik...

Başkalarının engel gördüğü yerde siz fırsat görüyorsanız, Yeni Ford Kuga'yla engelleri aşmaya hazır olun.

Ford Kuga SYNC3 with Touchscreen and Voice Control

Sesinizle kontrol edebileceğiniz teknoloji

Ford SYNC 3; sesli komutlar veya 8” renkli dokunmatik ekran ile telefonunuzu, müziğinizi, navigasyon sistemini kontrol etmenizi ve her zaman bağlantıda kalmanızı sağlıyor.

USB modem ile bağlantı noktaları üzerinden Wi-Fi bağlantısı kullanabilirsiniz. Ford Acil Yardım özelliği bir kaza durumunda 112 Acil Yardım Hattı’nı otomatik olarak arayarak size yardımcı olabilir.

Park yerlerine stressiz girin ve çıkın

Farklı teknolojileri bir arada kullanan Otomatik Park Sistemi, otomatik olarak park etmenin çok ötesinde yeteneklere sahiptir. Park Çıkış Yardımcısı ile park yerinden çıkışınıza da yardımcı olur.

Paralel ve Dikey Park sistemi, arabanızla ilerlerken uygun bir park yeri tespit eder. Ardından aracı otomatik olarak yönlendirir; size sadece (ekrandaki görüntülü, sesli ve basit yönlendirmeleri izleyerek) gaz, vites ve fren sistemini yönetmek kalır.

Düşük hızda çarpışmaları önlemek için Ford Kuga sizin yerinize fren yapar

Yeni Aktif Şehir İçi Güvenlik Sistemi, düşük hızlarda ya da saatte 50 km'nin altında bir hızda seyrederken çarpışmanın önlenmesine yardımcı oluyor. Sensörler önünüzdeki aracın beklenmedik bir biçimde durduğunu saptadığında, sistem otomatik olarak fren uygular.






 
Editör: Barış Köksal