Alanında uzman sağlık çalışanları ve hasta memnuniyetini felsefe edinen Fizyomed, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon alanında sonuç odaklı çalışmaya devam ediyor. Hastalarına doğru teşhis ve tanı sonrasında tedavi süreci başlatan Fizyomed, son derece modern cihazlarla birlikte modern bir binaya kavuştu.



Her geçen gün hizmet alanını genişleten Fizyomed’in Uzman Doktoru Fatih Gün yeni binada verilecek olan hizmet alanlarını şu şekilde anlattı; ‘ Hastanemizin fiziksel olarak alanını genişlettik. Yaklaşık 900 metrekare olan hizmet alanımızı 3 bin 500 metrekareye yükselterek daha geniş ve daha verimli bir hizmet alanı yarattık. Fizyomed daha önce bir dal merkezi konumundaydı. Yönetmelik gereği, devlet tıp merkezlerini 3 gruba ayırdı. Bu gruplar A-B ve C olarak adlandırıldı. Biz Sağlık Bakanlığından A grubu Tıp Merkezi onayıyla inşaata başladık. 

Fizyomed artık bir Tıp Merkezi fakat, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyona ağırlık veren bir Tıp Merkeziyiz. Bu yıl içerisinde Merkezimize 2 ayrı branş daha eklenmesi düşünülüyor. Belirlenen branşlar büyük bir olasılıkla Fizik Tedaviye yakın olan branşlar doğrultusunda belirlenecek. 

Bunların dışında binamızın en üst kat Dermokozmetik ve Estetik  katı olarak ayrıldı. Burada Dermokozmetik, Estetik  ve Plates branşlarımız da yer almaktadır. Henüz Estetik kısmını faal duruma geçirmedik, Fizyomed olarak kısa bir süre içerisinde Güzellik Merkezi, Estetik ve Plates branşlarında da hizmet vereceğiz. 

Binamızda oluşturduğumuz dersliklerimizde Toros Üniversitesi Fizik Tedavi Teknikerlerine eğitim imkanı sağlıyoruz. Fİzyomed gün geçtikçe sürekli değişen ve yenilikçi bir yol izliyor. Özverili çalışmalarımız ve kaliteli hizmet anlayışımız ile tıp alanında emin adımlarla ilerliyoruz.

 

Editör: Barış Köksal